Колоритният наставник Велислав Вуцов даде интервю за предаването Спорт по TV1. За

...
Колоритният наставник Велислав Вуцов даде интервю за предаването Спорт по TV1. За
Коментари Харесай

Вили Вуцов: В Левски нищо не е мръднато

Колоритният ментор Велислав Вуцов даде изявление за предаването  " Спорт "  по TV1. За някогашния си клуб Янтра Габрово той сподели:

" На 99% завърших престоя си в Янтра (Габрово). Имаме някакви дребни неща да уточним. Видях се с хората, които ръководят нещата. Просто сме доста надалеч от моите условия, от моите цели и от моите упоритости. Когато нещата са на радикално друга диаметралност, не трябва да се поемат задължения, които не можеш да изпълниш. Когато пристигнах, всички ми споделиха, че съм вманиачен, че сме изпаднали. Аз бях сигурен, че ще останем. Сега не мога да поема ангажимент, който не мога да извърша. Имам контракт до края на месеца, само че контракт за идната година, по този начин както вървят нещата, с вчерашна дата на диалози, считам, че е неосъществим. Хората имат други условия и други цели. Моите са по-различни и не желая да ги неистина. Хубавото е, че и те не желаят да ме лъжат. Казват, че нямат благоприятни условия за това, което аз желая. Не им се дразня. Нормални неща. Когато във футбола задачите и упоритостите са разнообразни, обикновено е да се продължава по различен вид. "
 Вили Вуцов претърпял незабавна интервенция през вчерашния ден, от Янтра с информация за случилото се
Вили Вуцов претърпял незабавна интервенция през вчерашния ден, от Янтра с информация за случилото се

" Шапки долу пред него ", написаха от клуба

Той разяснява и края на родното ни състезание: " Лудогорец направи един в действителност стратегически ход. Ако не се беше върнал Ивайло Петев, подсигурявам, че с Шимунджа, Шивуджа... Какъв беше? Не знам. Този човек, от кое място се появи, по какъв начин се появи, само че равнището на Лудогорец беше доста ниско.

Другото нещо, залагаше се единствено на чужденци. Целият щаб бяха единствено чужденци и при футболистите бяха пренебрегнали българите. Ивайло пристигна, постави всички на мястото им, промени дисциплината. Безспорно промени дисциплината. И един слаб Лудогорец го направи първенец още веднъж. За първи път мога да кажа, че футболистите на Лудогорец, едно 60-70% не ми харесват.

Много слаби футболисти има в Лудогорец, които са за доста пари. Които не одобрявам, че могат да бъдат на това равнище, купени за такива пари, получаващи такива заплати. Все си мисля, че за такива пари би трябвало да има по-добри играчи. Но все пак, мисля, че Ивайло направи по този начин, с цел да сплоти този тим.

ЦСКА съгласно мен завоюва най-скъпото второ място в историята на футбола, тъй като парите, които похарчиха ЦСКА за второто място, са извънредно доста. Все отново малко не доближи на ЦСКА. Аз настоявам, че ЦСКА не бяха с кой знае какви положителни футболисти, само че бяха толкоз покрай купата, тъй като на Саша Илич му се повярва. Всички застанаха зад него. Най-малкото успеха в последния кръг над Левски, демонстрира, че в ЦСКА нещо е мръднато, до момента в който в Левски нищо не е мръднато. За моя жал.

Ники Костов ми е кум, тъй че му поисквам триумф. Дано успее да възроди по някакъв метод нещата. Но в Левски се случиха доста неточности. Много, доста, доста. Ще кажа едно нещо. Не може цяла година Андреев да е капитан на тима. Лентата на Левски тежи. Тя е доста значимо нещо. И последния мач пристигна тази лента да натежи. Да, случват се неточности, които може би са санкции тъкмо поради това.

Капитанската лента на Левски са я носили какви ли не митове. И съм уверен, че тези митове се обръщат в гроба, други, които са живи, се въртят и си викат, това не е допустимо. Левски не може да се радва от постигнатото. Да кажеш, че си четвърти и да се радваш. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР